2η Εξορμηση Βοηθάμε Τα Ξεχασμένα Ζώα Τις Χασιάς

0
793

Στην πρώτη εξόρμηση έγινε καταγραφή κάποιων σκύλων του βουνού (πριν τα Δερβενοχώρια) καθώς και σίτιση, στην 2η εξόρμηση έγινε σίτιση, φτιάχτηκαν αρχικά δύο σπιτάκια για τα σκυλιά και προσπαθήσαμε να πιάσουμε 2 από αυτά που έχουν ανάγκη (έχει βρεθεί προσωρινή φιλοξενία και κτηνίατρος πρόθυμος να συνεργαστεί) αλλά δυστυχώς δεν σταθήκαμε τυχεροί ώστε να τα πιάσουμε (είναι φοβικά και δυστυχώς είχαν ήδη ταϊστεί με αποτέλεσμα να μην έχουν κίνητρο να μπουν στο crate να τα πιάσουμε).

Θέλουμε όλοι μαζι να ανέβουμε όλοι μαζί στο βουνό γι αυτές τις ψυχές, θα προσπαθήσουμε πάλι να πιάσουμε κάποια (εφόσον βρέθηκε προσωρινή φιλοξενία καθώς και να πάνε στον κτηνίατρο) και θα γίνει σίτιση και θα φτιαχτούν όσα περισσότερα σπιτάκια γίνεται (συνολικά είναι 20 περίπου μεγαλόσωμα σκυλιά).

Έχουμε ανάγκη από: Παλέτες, καρφιά, κουβέρτες, χαλιά, ριχτάρια, νάϋλον (π.χ. θερμοκηπίου), μουσαμάδες, κονσέρβες σκύλων, εθελοντές με αγάπη προς αυτά τα πλάσματα και διάθεση να βοηθήσουν (είτε στο να πιαστούν τα σκυλάκια που επείγει είτε στο να φτιαχτούν τα σπιτάκια) και που έχουν αμάξι με αλυσίδες (κατά πως φαίνεται μάλλον θα χρειαστούν αλυσίδες λόγο χιονιού). Προς το παρόν αυτό που χρειαζόμαστε λιγότερο είναι τροφές μιας και χάρη σε όλους εσάς έχουμε αρκετό απόθεμα ξηράς τροφής! Μπορείτε να βοηθήσετε;

Τα αδέσποτα που “χάνονται” εκεί πάνω μας έχουν ΟΛΟΥΣ ανάγκη!
Επικοινωνία: ή στείλτε μήνυμα σε εμένα, είτε στην Despoina Giz, είτε στην Μαρία Καλλιντέρη είτε καλέστε στα τηλέφωνα: 6989518569 ή στο 6956144637.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ