4η Εξορμηση της Ομαδας μας στην Χασια

0
992

Άλλη μία εξόρμηση της ομάδας μας στέφθηκε με επιτυχία, είμαστ εόλοι κουρασμένοι αλλά ειλικρινά πολύ πολύ αισιόδοξοι, χαρούμενοι και με γεμάτες ψυχές!

Σήμερα ανεβήκαμε πάλι στο βουνό όπου έχει καταμέτρηση των ζώων και των αναγκών τους. Αυτό που επείγει είναι στειρώσεις σε 4 περίπου σκυλιτσες. Σήμερα λοιπόν έγινε καταμέτρηση των ζώων και των αναγκών τους, φτιάχτηκαν 3 νέα σπιτάκια και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι αυτό, έγινε σίτιση και το καλύτερο?!

Πιάστηκε ένα κουτάβι! Το πιάσαμε! Το πήραμε! Είναι ήδη σε φιλοξενία και η χαρά μας είναι απερίγραπτη! Είναι έρωτας ο κουταβούλης, είναι λουκουμάς, θα γίνει πολλά κιλά…θα γίνει για πολύ μεγάλες αγκαλιές! Είναι ερωτεύσιμος ο άτιμος, ήταν ένας μοναχούλης του, δεν είχε άλλα αδερφάκια, πως να τον αφήναμε;

Άλλωστε όπως μας ενημέρωσε φιλόζωος δεν θα έμενε και για πολύ εκεί, θα τον “εξαφάνιζαν” Ρωμά όπως και τα μικρά από προηγούμενες γέννες… Ο μικρός είναι φιλικότατος και ανθρωποκεντρικός, ένιωσε ασφάλεια, ίσως για πρώτη φορά, αφέθηκε αμέσως στην αγκαλιά της Δέσποινας και δεν κουνιόταν, ήταν επιτέλους ήρεμος και στα ζεστά! Αύριο θα πάει στον γιατρό για εμβόλιο και από εβδομάδα θα είναι έτοιμος για υιοθεσία, θα του φτιάξουμε άλμπουμ για υιοθεσία και όλοι μαζί θα τον προωθούμε. Θα του υποσχεθείτε και εσείς ότι θα του βρούμε όλοι μαζί την καλύτερη οικογένεια;

Και λέω όλοι μαζί γιατί θέλουμε τις κοινοποιήσεις όλων σας! Πάμε γερά ομαδάρα! Και είναι ακόμα αρχή! Σας ευχαριστούμε και πάλι όσους βοηθήσατε και ήρθατε και χάρη σε εσάς πραγματοποιήθηκε και η σημερινή μας εξόρμηση!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ